![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No cóż... jestem początkujący i już w tym miejscu stanąłem. Funkcja mail. Otóż sytuacja jest taka...
Mam jeden plik o nazwie form.html i jego źródło wygląda tak: Oczywiście jak widać odnosi się to do pliku register.php , który wygląda następująco:
Jaki jest problem? Otóż męczę się od dłuższego czasu nad tym żeby... ten mail doszedł. Niby nie ma żadnych błędów ale maila jak nie było tak nie ma. Wysyłałem kilkadziesiąt razy na różne konta i nic. usunąłem "$header" z funkcji mail żeby wyeliminować możliwość, że to z nim coś nie tak... proszę o pomoc. Podejrzewam że to jakiś banalny błąd a ja go nie widzę... dosłownie szlag mnie trafia... ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Będę musiał się z tym bliżej zapoznać... kurka... trochę tego nowego tam jest. A czy z tego można zawsze korzystać jakbym chciał używać funkcji "mail"? Nie będzie to miało żadnego wpływu na to jak będą odczytywały tę stronę kompy innych? (żeby nie było to nie mam jeszcze zbytnio czasu na sprawdzenie tego wszystkiego czy działa ale jak zadziała to powiadomię ![]() ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 21:19 |