![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem tego na forum ale nigdzie nie mogę znaleźć dobrego rozwiązania.
Mam utworzony plik baza.txt. Jest w nim: Huta Pokój SA|41-709 Ruda Śląska, Śląskie, Niedurnego 79|www.hutapokoj.eu ADZ sp. z o.o.|05-220 Zielonka, Mazowieckie, Bankowa 43|www.adz.com.pl Jak odczytać dane z tego pliku i pokazać wynik w tabeli z wyróżnieniem: Nazwa firmy, Kod pocztowy, Województwo, Ulica, Adres WWW? Ten post edytował 998 30.06.2007, 13:03:20 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 675 Pomógł: 15 Dołączył: 7.11.2004 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kombinowałem z tymi funkcjami ale nic mi nie wychodziło. Może jakiś kod tu wstawicie. Proszę o pomoc. Kod powinieneś wstawić Ty, my go może pomóc poprawić... Ja bym robił to tak: - file" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual - odczyt pliku do tablicy, - foreach" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual - przebieg po elementach tablicy, - list" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, explode" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual - rozdzielenie pól według znaku "|" (i przypisanie ich do odpowiednich zmiennych), - tworzenie wierszy tabeli. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 09:28 |