![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 4.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
Ma ktos cos takiego / wie jak za cos takiego sie zabrac ? Chodzi o generator zwyklych drukow do przelewow jak sa na poczcie czy w banku. Pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 182 Pomógł: 0 Dołączył: 20.03.2007 Skąd: Kruklanki/Otwock Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu zgodzę się z opinią, że wielu internautów z pod znaku IE - nie z wyboru, mogą nie mieć nic do pdf, al przeglądarki to też udręka. Dużo osób wykorzystuje IE , i sporo FF. Ja wczoraj znalazłem bardzo fajny skypt, dzieki zyczliwości Martina :
Wygląd generatora ... i jego "żródło" ... i powiem szczerze, że trochę nabiedziłem się, żeby wyglądało podobnie w Operze, FF i IE. Mimo to efekt jest dla mnie nie do końca zadowalający, bo i tak w kazdej przeglądarce są różnice : generator Najgorzej w FF (chyba) w zalezności od rozdzielczości, pole z kwotą "ucieka" Powiedzcie mi - jak zrobić to wszystko w PDF ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 01:09 |