![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak jak w temacie.
Na pewno każdy z was po pewnym czasie przejada się gotowcami i ma zamiar stworzyć własny system szablonów, a więc rozpocząłem topic abyśmy mogli podzielić się pomysłami, kodem i uwagami. To tak na start pierwsz pytanie, czy lepiej przy tworzeniu systemu szablonów korzystać z DOMDocumenty czy z pregów? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 426 Pomógł: 32 Dołączył: 24.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czegoś szybszego nie da się od tego napisać (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/snitch.gif) Smarty są tak szybkie jak ja jestem księdzem... już samo to że potrzebują osobnego folderu do kompilacji templakow przemawia za tym ze nie operuja tylko na pliku tpl jaki stworzysz ale w dodatku na plikach ktore sam sobie stworzy, a tak btw smarty zaczyna bardziej juz przypominac jezyk programowania niz system szablonow, a to kolejny powod dla ktorego ludzie sie zniechecaja, a jak pracujesz w jakiejs firmie i zajmujesz sie tylko programowaniem i mowisz do webmastera tu masz smarty zrob to na smarty to on na Ciebie spojrzy i sie skrzywi bo nie ma czasu sie czegos takiego uczyc tylko trzeba projekt zrealizować:P BTW Wszystko się da:) nigdy nie mów nigdy Ten post edytował deirathe 29.06.2007, 13:23:37 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 25.09.2025 - 23:58 |