![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam userów
Niedawno nagrałem filmik o moim nowym dziecku - darmowym cms-ie. Aktualna wersja beta1. Filmik można znaleźć pod adresem: klik Live demo: http://redbook.skrzat.org/ Dane nieaktualne. Aktualne dane znajdują się w ostatnich postach tego topicu. Nie widać tam wiele, ale zawsze. ^^ Pozwólcie, ze przedstawię w skrócie główne założenia cms-a. To co odróżnia go od innych cms-ów to system themów: każdy element strony, każda podstrona, bloczek menu muzę mieć swój oddzielny wygląd. Nawet poszczególny news muzę wyglądać inaczej niż pozostałe. To z pewnością największy plus cms-a. Cały system themów jest podzielony na themy i citiesy. Za niedługo przedstawię szerszą dokumentację i udostępnie do ściągnięcia pliki z wersją beta2, która jest naarzie w fazie prac. Może nie wiele przedstawiłem, a filmik jest złej jakości, ale proszę o komentarze. PS Widoczne na filmie problemy z css zostały już naprawione. Ten post edytował Kildyt 13.02.2008, 13:17:14 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 869 Pomógł: 53 Dołączył: 20.10.2003 Skąd: Przeworsk Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@UDAT Wytłumacz mi co ma otwieranie okienek przez mojego cms-a do twojej przeglądarki. Że nie umiesz się nią posługiwać to już nie moja sprawa, ludzi tego nie nauczę. Jedyne okienko, które otwiera się w cms-ie to panel administratora.
Zapewniam Cię: naucz się posługiwać swoją przeglądarką! Co do linku to jest jakiś błąd w obsłudze thema antarktyda w css. Za niedługo zobaczę co jest źle. Zauważ, że jest to wersja beta1. Nie chce więcej czytać wypowiedzi na tak inteligentnym poziomie, użytkowników, którzy bez podstaw przekreślają wszystko. Postaram się znaleźć jakiś inny serwer bez reklam. Może ktoś z was ma możliwości i chęci, aby wspomódz mnie jakimś kącikiem na serwerze? System odpalałem pod php4 i php5, baza: MySQL. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 442 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@UDAT Wytłumacz mi co ma otwieranie okienek przez mojego cms-a do twojej przeglądarki. Że nie umiesz się nią posługiwać to już nie moja sprawa, ludzi tego nie nauczę. Jedyne okienko, które otwiera się w cms-ie to panel administratora. Zapewniam Cię: naucz się posługiwać swoją przeglądarką! Co do linku to jest jakiś błąd w obsłudze thema antarktyda w css. Za niedługo zobaczę co jest źle. Zauważ, że jest to wersja beta1. Nie chce więcej czytać wypowiedzi na tak inteligentnym poziomie, użytkowników, którzy bez podstaw przekreślają wszystko. Po pierwsze nie ubliżaj mi (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/mad.gif) Po drugie jeśli strona wywala Firefox'a to oznacza to, że jest z nią coś nie tak ( nie jest to przeglądarka niszowa z dużą ilością bugów i strasznie niedopracowana, więc można być zirytowanym, gdy dzieje się to za sprawą strony choćby w wersji beta ) Po trzecie pokazałem ci błąd i naprawdę nie rozumiem czemu błąd w twoim skrypcie sprawia, że jestem idiotą. Po czwarte, faza beta/alpha czy jak ją nazwiesz nie zmienia faktu, że błąd jest błędem. Po piąte, rozumiem że jesteś bardzo podniecony swoim wspaniałym skryptem, ale lepiej go dopracuj, bo gdzie nie kliknę to pojawia się błąd. Po szóste popraw HTML'a. A jeżeli tego oczekiwałeś od wszystkich użytkowników to: Masz super CMS'a, z super możliwościami, chociaż jak phpion.com podał "Jedyne co działa to zalogowanie i wylogowanie", czasami wyskakują błędy, ale to przecież beta1, chcę od ciebie kupić licencję na ten skrypt. Czy taka wypowiedź sprawi że będę inteligentniejszy i na poziomie? Ten post edytował UDAT 27.06.2007, 15:31:28 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 16.10.2025 - 16:44 |