![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam ,
ciałbym aby podczas wysyłania danych do bazy , automatycznie dopisała mi się aktulana data z godziną do kolumny 'data' w bazie danych , ale tylko w tych wierszach które aktualnie są modyfikowane.? to częśc kodu formularza
czy mozna zrobić tak aby dodatkowo aktualna data dopisywała się do wiersza któy modyfikuje tym formularzem? dzięki za pomoc |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tam gdzie jest rezultat ,
pozytywny ,negatywny ,nieskuteczny to jedyne wartości jakie są wybierane i dopisywane do danego wiersza w bazie , ale chciałbym też aby jednocześnie dopisał się data aktualizacji w tym wierszu |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 318 Pomógł: 6 Dołączył: 27.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tam gdzie jest rezultat , pozytywny ,negatywny ,nieskuteczny to jedyne wartości jakie są wybierane i dopisywane do danego wiersza w bazie , ale chciałbym też aby jednocześnie dopisał się data aktualizacji w tym wierszu Takie tematy mnie (i pewnie nie tylko mnie) poważnie osłabiają... Chcesz pomocy, a nie potrafisz pokazać skryptu, który AKTUALIZUJE bazę. Otóż chciałbym Tobie uświadomić, bo zapewne 'Twój' kod stwarza Tobie problemy, że najprawdopodobniej zapis do bazy masz w pliku rez.php
i o to pytał abc667. Więc pokaż odpowiedni kod, bo inaczej odpowiedź brzmi:
Ten post edytował uli 27.06.2007, 08:14:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 15:44 |