![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 26.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam szukam skryptu dzięki któremu przed wejsciem na forum trzeba będzie zagłosować w toplistach
Za pomoc z góry dziękuje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Developer Grupa: Moderatorzy Postów: 3 045 Pomógł: 290 Dołączył: 20.01.2007 ![]() |
Nic tylko banować takich użytkowników :/. Może z łaski swojej włóż trochę wysiłku w napisanie posta. Trochę Ci podpowiem takim samym idiotycznym pytaniem jak Ty zadajesz, "Pomożesz mi skonfigurować to urządzenie?" (już nie wspominam o znakach interpunkcyjnych), a teraz się zastanów nad moją prośba i dopiero napisz jakiegokolwiek posta na jakimkolwiek forum.
------------------------- masz chyba zły dzień ... jeżeli tak to lepiej nie odpowiadaj bo jedyne co możesz zyskać to upomnienie ... ja na razie delikatnie proszę ~Cienki1980 edit: nie mam złego dnia, ale jak widzę takie posty to mnie coś trafia. Może mamy jeszcze ich poprosić żeby nam łaskawie napisali jakie to forum? Ten post edytował webdicepl 26.06.2007, 22:11:42 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 17:13 |