![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 25.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam,
poczytałem na forum, przeczytałem "mój pierwszy projekt", poanalizowałem sf_sandbox i nie mogę sobie dać rady z następującym problemem: plik schema.xml:
w pliku editSuccess.php z katalogu www\sf_sandbox\apps\frontend\modules\infra_szafki\templates zmieniłem podobnie jak w tutorialu na:
i zamiast ![]() - pola typ a zapamiętywała zawartość id_skrzynki_szafy_stelaze w polu id_typ to pokazuje zawartość: - pola id_skrzynki_szafy_stelaze i zapamiętuje zawartość id_skrzynki_szafy_stelaze w polu id_typ czyli pobiera dane z innej tablicy. Podobny efekt otrzymałem stosując zalecenia z tutoriala podczas testowania oryginalnego projektu. Tak na zdrowy rozum to nie widzę nigdzie skąd symfony ma wiedzieć o tym jakie pola ja chciałbym wyświetlić. Oczywiście czyściłem cache (także ręcznie) Jakieś sugestie? pozdrawiam -------------------- pozdrawiam
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 3 Dołączył: 29.07.2005 Skąd: Szczebrzeszyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
może to pomoże
![]() http://www.symfony-project.com/book/trunk/...%20Key%20Column Ten post edytował pawel_k 25.06.2007, 15:15:01 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 15:34 |