![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam taki problem: Mam formularz formularz.php który przekazuje zmienne do skryptu ogólny.php tam includuje dwa skrypty baza2.php i excel.php , pierwszy wyświetla dane w postaci tabelki na stronie drugi przenosi te dane do excel-a. Jednak jak w formularzy nacisnę przycisk szukaj , to automatycznie otwiera mi się plik excelowy a nie najpierw strona baza2.php , a potem powinno być tak że jak na niej kliknę link do excel.php to powinno przenieść te dane excela. Czemu tak jest? dzieki za pomoc pozdrawiam |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 209 Pomógł: 0 Dołączył: 9.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak tak zrobię tak jak mówiłeś to do baza2.php , wartość "rodzaj" dojdzie , i dochodzi sprawdziełm
ale juz nie dojdzie ta wartość do pliku skryptu excel.php , i nie dochodzi bo jak klikne w link ze skryptu baza2.php kótry odwołuje sie do excel.php to wyświetlaję sie tylko nagłówki z bazy bez wartości , czyli zmienna jest pusta. I się nie dziwię bo w tym wypadku jak usunąłem z pliku ogólny.php includowanie 'excel.php' to nie ma juz nigdzie przekazywania zmiennej z formularza do pliku excel.php i właśnie z tym sie męczę , przecież musi być jakiś sposób na to rowiązanie , na nie jednej stronie widzaiłem motyw gdzie była wyświetlana zawrtość bazy na stronie i można ją było wysłać do excela przyciskając jakiś przycisk. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 14:15 |