![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 15.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Otóż nie znam się za bardzo na bazach danych i na PHP. Gdy dzisiaj wrzuciłem swoją stronę na inny serw pomyślałem że skorzystam z ich bazy danych. Po importowaniu bazy na nową, pojawiły mi się te błedy: Kod Warning: session_start(): Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /home/www/freshmp3.medianewsonline.com/index.php:5) in /home/www/freshmp3.medianewsonline.com/config.php on line 87 Warning: session_start(): Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /home/www/freshmp3.medianewsonline.com/index.php:5) in /home/www/freshmp3.medianewsonline.com/config.php on line 87 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/freshmp3.medianewsonline.com/index.php:5) in /home/www/freshmp3.medianewsonline.com/config.php on line 192 Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/www/freshmp3.medianewsonline.com/index.php:5) in /home/www/freshmp3.medianewsonline.com/config.php on line 193 Nie wiem co to dokładnie znaczy, więc proszę o waszą pomoc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) te błędy pojawiają się tylko na stronie głównej, na podstronach jest wszystko OK :/ |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 611 Pomógł: 19 Dołączył: 28.02.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wysyłane są nagłówki przed ustawieniem ciach A nie pojawiła Ci sie te informacja na starym serwerze bo był pewnie ustawiony tak by nie wyświetlał warningów
rozwiązanie 1. zmodyfikować kod (w sensie kolejności) 2. wyłączyć raportowanie warningów (ale polecam pkt1) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 21:47 |