![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ktoś z was jest za tym żeby wprowadzić ustawę o zmienie polskiej ortografii ?! Potrzeba nam 100.000 podpisów (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Może się uda. Mój pomysł na reformę to :
ą => on (np mondry zamiast mądry) ę => en (np bendzie zamiast będzie) ó => u ż => rz ch => h i jeszcze 2 kontrowersyjne ale skoro i tak są 2 litery których nie używamy więc spoko: ł => w w => v ź => x Prosze o opinie na ten temat (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Myślę że już w 2 pokoleniu o reformie nikt by nie pamiętał a nasze wnuki nie miały by już problemów. Jak pomysł się przyjmie to zbieramy podpisy online i wysyłamy do Giertycha:D Ten post edytował Black-Berry 13.06.2007, 22:55:19 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
~Black-Berry zacznijmy od tego, że to Twoje argumenty są o dupę potłuc.
Proponujesz totalna samowolkę, piszemy jak chcemy, wszystko jest dowolne. Argument: Bo tak. Bo tak będzie prościej i nikt nie będzie musiał sie uczyć. Bo do tego sprowadza się Twoja argumantacja. Jeśli to jest Twój poważny argument i jednocześnie nie przyjmujesz tych, które padły to powiedz mi stary ile Ty masz lat i jakie masz wykształcenie że jeszcze tu z matematyką wyjeżdżasz (która to niby ma być wielkim zbawieniem) Debilizm do potęgi. A konkretne argumenty dostaniesz jutro wieczorem. Mam nadzieje spotkac się z kimś kto wie w tym temacie więcej niż my razem tutaj wzięci. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 663 Pomógł: 6 Dołączył: 3.06.2007 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zacznijmy od tego, że to Twoje argumenty są o dupę potłuc. Chyba pominęłaś kilkanaście postów bo nikt tutaj nie mówi o samowolce tylko pozbyciu sie "ó" i "ż". Reszta zmian była żartem zanim wszyscy nie podeszli do tematu zbyt na serio. A jeśli chodzi o moje argumenty to podałem ich kilka (widocznie też przeoczyłaś). Reszty twojej wypowiedzi nie komentuję bo jest atakiem personalnym i nie będę tej "nie do końca poważnej dyskusji" przeradzał w potyczki tego typu.
Proponujesz totalna samowolkę, piszemy jak chcemy, wszystko jest dowolne. Ten post edytował Black-Berry 14.06.2007, 22:51:49 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A jeśli chodzi o moje argumenty to podałem ich kilka (widocznie też przeoczyłaś). Jakie kilka? Przecież to było puste gadanie, ja je sprowadziłem do jednego. Nie ma sensu pisać tego samego kilka razy.Wydawało mi się, że idea spłycania jest w pożądku? A skoro mówisz, że ten wątek nie jest na poważnie i ma służyc tylko temu żeby sobie pogadać i popisać głupoty to warto się zastanowić po co on jest? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 17.10.2025 - 11:57 |