![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 453 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przygotowuję się do poprowadzenia kampanii(kampania ma być prowadzona w sieci) mającej na celu ośmiesznie i podważenie autorytetu pewnej persony publicznej(znanej każdemu kto chociaż raz w tygodniu oglada wiadomości), chciałbym to robić wszem i wobec bez żadnych ogródek(wbrew brutalności powyższego stwierdzenia - bez ubliżania i pogróżek), świadom jestem nawet że takie coś grozi sądem i wyrokiem. Nawet więcej, jestem gotów taki wyrok przyjać (w najczerniejszym scenariuszu spodziewam się kary finansowej , nakazu przeprosin i kary pozbawienia wolności w zawieszeniu) Chicałbym jednak, aby strona główna nawet po przegranej rozprawie pozostała w sieci w postaci niezmienionej. Pytanie więc brzmi: gdzie wykupić domenę i hosting żeby polska policja i prokutatura nie mogły nic osiągnąć w tej sprawie?
Ten post edytował fiszol 14.06.2007, 00:00:27 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
@Dandelion: wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, ale uważam, że nie za dokładnie przeczytałeś. strona ma jedno zadanie - ośmieszenia kogoś. ludzie, którzy mają argumenty jawnie mówią o tym co ich boli, a nie ukrywają się za granicą. @fiszol'owi ktoś się nie spodobał i teraz chcę się w nienajlepszy sposób odgryźć. a do tego nie ma cywilnej odwagi stanąć do merytorycznej walki.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 866 Pomógł: 32 Dołączył: 2.06.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@fiszol'owi ktoś się nie spodobał i teraz chcę się w nienajlepszy sposób odgryźć. a do tego nie ma cywilnej odwagi stanąć do merytorycznej walki. Z całym szacunkiem, wydaje mi się, że to akurat większości osób "publicznych" brak tej "cywilnej odwagi aby stanąć do merytorycznej walki". Im brak przede wszystkim umiejętności odpowiadania na pytania. Za to kręcą i pieprzą nie na temat po mistrzowsku. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 04:30 |