![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 726 Pomógł: 20 Dołączył: 8.12.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy wiecie jak się nazywa funkcja która odpowiada, za pobieranie z przeglądarki infa o rozdzielczości?
I czy potem lepiej postawić to na pętli If czy For. Znalazł bym w manualu ale niewiem jak się to nazywa, na forum hasła "rozdzielczość" "1024" nie działają a mi się skończyły pomysły jak to znaleźć, a wiem że było poruszane na tym forum. Ten post edytował Wykrywacz 25.04.2006, 10:30:06 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no dobra, ale to i tak nie zmienia faktu, ze przynajmniej jeden raz na pasku bede mial pokazane te zmienne. Chodzi mi o to jak to ominąć...
-------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 11:50 |