![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panowie nie uważacie, że poziom niektórych ofert w dziale Giełda ofert jest dość niski? Chodzi mi o to, iż niektóre z ofert są jakąś kpiną... do napisania tego tematu skłoniła mnie oferta Wiecznego
Temat: Wykonam Strone www Nie chciałem komentować w jego poście bo pewnie polałaby się krew (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Przeglądnąłem posty jakie pisał ten chłopak na forum, poprzeglądałem jego prace, a w jego ofercie czytam, że zna "doskonale HTML oraz w stopniu średnim php i w zaawansowanym mysql"... co jest chyba jakimś żartem. Rozumiem, że każdy kiedyś zaczyna ale dlaczego od razu od szukania zleceń, zamiast od porządnej książki i rewizji swoich umiejętności... Zdobywanie klienta jednym ale perfidne wprowadzanie go w błąd to drugie... chłopak nawet podstaw nie zna a robi z siebie nie wiadomo kogo... nieświadomy klient (na pewno sam sobie winny?) przeczyta tą ofertę, zdecyduje się (sic!) a później już tylko problemy. Myślę, że zespół moderujący mógłby oceniać w tym dziale nie tylko "formalne" zasady ale także merytoryczną zawartość ofert, które tam trafiają i po prostu wywalać takie wrr... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Przy każdym poście jest możliwość raportowania do moderatorów więc myślę, że sami użytkownicy (np. ja) mogliby również nad tym czuwać. A jeśli chodzi o kradzież (bo tak to trzeba nazwać) cudzych prac: cóż, nie wszystkie kradzieże da się namierzyć (nie mówię tu o webmasterowaniu tylko ogólnie) ale to nie oznacza, że nie powinno się przykładać wagi do ich ścigania.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 11:14 |