Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Ostrzejsza moderacja Giełdy ofert
LonelyKnight

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Panowie nie uważacie, że poziom niektórych ofert w dziale Giełda ofert jest dość niski? Chodzi mi o to, iż niektóre z ofert są jakąś kpiną... do napisania tego tematu skłoniła mnie oferta Wiecznego

Temat: Wykonam Strone www

Nie chciałem komentować w jego poście bo pewnie polałaby się krew (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Przeglądnąłem posty jakie pisał ten chłopak na forum, poprzeglądałem jego prace, a w jego ofercie czytam, że zna "doskonale HTML oraz w stopniu średnim php i w zaawansowanym mysql"... co jest chyba jakimś żartem. Rozumiem, że każdy kiedyś zaczyna ale dlaczego od razu od szukania zleceń, zamiast od porządnej książki i rewizji swoich umiejętności... Zdobywanie klienta jednym ale perfidne wprowadzanie go w błąd to drugie... chłopak nawet podstaw nie zna a robi z siebie nie wiadomo kogo... nieświadomy klient (na pewno sam sobie winny?) przeczyta tą ofertę, zdecyduje się (sic!) a później już tylko problemy. Myślę, że zespół moderujący mógłby oceniać w tym dziale nie tylko "formalne" zasady ale także merytoryczną zawartość ofert, które tam trafiają i po prostu wywalać takie wrr...
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
phpion

Grupa: Moderatorzy

Ja byłbym jednak za tym, żeby wprowadzić zasadę aby każdy, kto oferuje się na forum, był zobowiązany do zamieszczenia linku do swoich przykładowych produkcji. Pomogłoby to utrzymać jakiś poziom w dziale giełdy; w przeciwnym razie forum.php.pl (będące dla mnie jedynym rzetelnym źródłem wiedzy i pomocy z php) stanie w pewnym sensie na jednym poziomie ze zlecenia.przez.net (kiedyś sam tam się oferowałem jednak zrezygnowałem z racji właśnie takich użytkowiników).
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 9.10.2025 - 12:06