![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 319 Pomógł: 118 Dołączył: 26.11.2003 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
mam zamiar przeniesc sie na linuxa ![]() znajomy doradza mi auroxa natomiast czytajac fora i rozne strony widze ze duzo ludzi poleca ubuntu, wiec moze na to sie skusze ![]() tylko pytanie mam jest zagraniczna strona ubuntu... ubuntu.com i tam moge sciagnac wszystko ale jest tez polska, ubuntu.pl gdzie pisze ze jest spolszczona i podrasowana (o kodeki etc.) czyli ta z serwera com, nie bedzie zawierala polskiego jezyka? ktoro sciagac ? ![]() pozdrawiam -------------------- scriptun.com. Startup z poradnikami do gier ttp.zone i ttpzone.pl
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 199 Pomógł: 5 Dołączył: 8.07.2004 Skąd: gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat("my salsa") a czy nie da sie zainstalowac KDE GNOME i co tam jeszcze razem? znaczy sie KXUBUNTU winksmiley.jpg nie 3 rozne systemy tylko 3 rozne nakladki graficzne w jednym, z mozliwoscia przelaczania mialem przez pare dni mandrive i tak wlasnie bylo, w ten sposob moglem sobie swobodnie wybrac po prostu w konsoli wpisujesz Kod apt-get install kde gnome xfce4 i powinno się zainstalować... Tylko, że to będzie maaasaaa paczek to ściągnięcia z sieci...
-------------------- Sygnaturkę ukradli
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 11:15 |