![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Otóż chciałbym sie dowiedzieć jakie macie zdanie na ruby [Ruby on Rails] czy on wyprze php ?,zauważyłem ze w naszym kraju przyswoił sie bardzo szybko coraz wiecej osób w nim pisze ,mysle ze to godny nastepca php:], [nic do php nie mam ale te oop w php to koszmar wcisniete na siłe :] Ja porgramuej w javie i php ale sie zastanawiam czy ruby niebedzie lepszym wyborem .
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 4 465 Pomógł: 137 Dołączył: 26.03.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. ![]() |
@dr_bonzo - Właśnie o to chodzi. Bez przerwy słyszę, co ten Ruby i RoR nie potrafią. Ciągle padają negatywne stwierdzenia w stylu:
W php trzeba było... W przeciwieństwie do php... ...robi się lepiej niż w php. Co jest do jasnej cholery? Brakuje rzeczowych argumentów? Trzeba bez przerwy porównywać? Gdzie są stwierdzenia w stylu: Podobnie jak inne jezyki... Podobnie jak niektórych frameworkach... W RoR podobnie jak w Symfony można zrobić tak... Tych stwierdzeń powinno być więcej. Nie język krytykuję, nie RoR - głupotę, ignorancję, zakłamanie i zadufanie. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 19:07 |