![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć!
Mam problem, 1. mam stronę w html i formularz. Chciałbym, aby przy wysyłaniu takiego formularza, nie otwierał się program pocztowy (może być problem w kawiarenkach ), ale aby treść formularza była przesyłana bezpośrednio na adres mailowy ze strony. Słyszałem, że można to zrobić w PHP. Jak? Napisać jakiś skrypt odbierający, jaki ? Ustawić jakoś nagłówki, jak ? 2. Dodatkowy problem: jak zagnieździć taki skrypt PHP w stronie html...? Proszę o pomoc i uwagi i bardzo dziękuje. Less |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 108 Pomógł: 0 Dołączył: 4.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dzięki...
Nie, nie wywala błedu... ale moze być zablokowane... Jak instalować te biblioteki na czyimś serwerze ? :roll2: Less Poszedłaem dalej w testowaniu funkcji mail... ale nie wychodzi... Sytuacja: Dwa serwery, oba obsługuja PHP, na jednym mam formularz, który przesyłany jest do drugiego, gdzie odbiera go skrypt:
Niestety wywala się już od razu na drugiej linii, bład: "Parse error: syntax error, unexpected T_CONSTANT_ENCAPSED_STRING in /home/webicon1/public_html/zewnetrznapoczta/versuspost.php on line 2" O co chodzi ? Któryś serwer to blokuje ? Proszę o pomoc Less (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 20:40 |