![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 23.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Wybieram się w następnym tygodniu na rozmowe o pracę do krakowskiej siedziby onet.pl. Aplikuje na stanowisko programista php. Mam roczne doświadczenie w małej krakowskiej firmie. Z pewnością padnie pytanie o zaborki. Ile powiedzieć żeby nie być wyśmianym? Nie chciałbym powiedzieć za dużo, zeby sie nie spalić, ani za mało, żeby nie być wykorzystywanym. Wiem, że to zależy od konkretnych umiejętności, ale może jakiś przedział. Może ktoś tam już pracuje i może sie pochwalić? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 340 Pomógł: 542 Dołączył: 15.01.2006 Skąd: Olsztyn/Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Myślę ze jak ty powiesz 1800 a oni powiedzą ze mogą ci dać 1500 to bedzie sukces, zwroc uwage ze bedziesz pracował w Onecie napewno duzo rzeczy sie nauczysz a po okresie próbnym jak ludzie zobacza ze twoje "skills" poszły szybko w gore i będziesz chciał sie nadal rozwijać to dadzą ci więcej żebyś został i pracował dla nich
edit:: czasem trzeba coś poświęcić żeby zyskać coś Ten post edytował skowron-line 5.06.2007, 10:59:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 20:37 |