![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 3.06.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam chciałym zrobić taki bardzo prosty chat PHP. Na początku wpisywało by się nick potem wczytywałby się chat na dole wpisywało by się wiadomości a na górze można by je odczytać ew.po prawej stronie lista zalogowanych.
Nie mam zielonego pojęcia jak się za to zabrać. Nie chce ściągać gotowych skryptów tylko napisać coś samemu. Za pomoc z góry dziękuje. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 662 Pomógł: 45 Dołączył: 26.03.2007 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Głupoty gadacie. Dzięki js i php można zrobić bardzo fajną aplikacje chatową. Autor napisał że chodzi o chat w php. Więc ani nie chodzi o shout-box'a ani o jave.
Myślę że może przydać Ci się klasa shout-boxa, napisana przez Nospor'a. Z tego co wiem, jest elastyczna i można ładnie ją wykorzystać jako chat. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 13 Dołączył: 1.06.2007 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Autor napisał że chodzi o chat w php. Więc ani nie chodzi o shout-box'a ani o jave. ...a to czo? Cytat Chodzi mi o coś takiego i żeby na początku było logowanie http://algorytmy.pl/?id=1129 (nie chce spamować to przykład) A tak właściwie jaka jest różnica między czatem i shout-box'em? Dla mnie czat to coś co nie jest w przeciwieństwie do shoutbox'ów bezstanowe. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 8.10.2025 - 08:35 |