![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pewien problem z instalacją zainstalowałem sobie apache 2.2.4 i on działa poprawnie potem rozpakowałem sobie php 5.2.3 i niby ma być wszystko ok ale jednak coś nie chodzi
http://eriz.pc-inside.org/weblog/instalacj...dows-xp-87.html zrobiłem wszystko co jest tutaj napisane i jak napisałem dokument z taką treścią i jakoś nic się nie wyświetla |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no jasne że działają z waszą pomocą nie ma innego wyboru nawet jakby coś było źle to by działało
ale teraz mam inny problem czy wie ktoś co muszę zrobić aby mi zaczęło mysql działać zrobiłem tak zainstalowałem mysql5 i w pliku konfiguracyjnym usunąłem ; przed Kod extension=php_mysql.dll extension=php_mysqli.dll i jak sobie wgrałem phpmyadmin to wypisuje mi takie coś Kod nie udało się załadować modułu mysql,<br />proszę sprawdzić konfigurację PHP - Dokumentacja co mam z tym zrobić ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 13:05 |