![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 73 Pomógł: 0 Dołączył: 29.08.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
jestem na etapie poszukiwania telefonu kom., chcialbym aby był ladny i cenowo nie przekraczał 700-800 zł (na allegro),oraz mial aparat min. 2mpx oraz slot kart pamieci, moze ktos cos poleci? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 793 Pomógł: 32 Dołączył: 23.11.2006 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strife i twoją opinię można włożyć między bajki... bo jesteś"fanatykiem" Noki.
Ja miałem Nokie 3210 bardzo dobry telefon (gdybym nie lubił bajerów to pewnie bym siadł na 6310i) ale chwilowo (może to się zmieni) najlepsze telefony z "bajerami" ma SE, jeszcze można na Samsunga patrzeć, mają lepsze wyświetlacze. Kiedyś Nokia miała dużego plusa za wytrzymałość, teraz już go nie ma. Trzeba umieć zmieniać preferencje, bo stagnacja jest błędem. Swego czasu Alcatel miał niezłe telefony, jeszcze niektórych funkcji brakuje mi w tych nowych telefonach, a były w tel. przed 4-6 laty (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/biggrin.gif) Ja zapewne za rok zmienię, i zrobię jak poprzednio, wybiorę telefony w odpowiedniej cenie, określę mniej-więcej parametry (nie np. 2MP a min 1.3MP) i potem poczytam opinie osób które mają takie telefony. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 02:00 |