![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 64 Pomógł: 0 Dołączył: 17.04.2007 Skąd: Toruń Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam pewien problem z instalacją zainstalowałem sobie apache 2.2.4 i on działa poprawnie potem rozpakowałem sobie php 5.2.3 i niby ma być wszystko ok ale jednak coś nie chodzi
http://eriz.pc-inside.org/weblog/instalacj...dows-xp-87.html zrobiłem wszystko co jest tutaj napisane i jak napisałem dokument z taką treścią i jakoś nic się nie wyświetla |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 6 072 Pomógł: 861 Dołączył: 10.12.2003 Skąd: Dąbrowa Górnicza ![]() |
Ja właśnie instalowałem poprzez instalator...
[+] edit A ja dzisiaj jadłem obiad. Co Twoja wypowiedź wnosi do tematu ? --- ~strife @strife - może przeczytałbyś moją poprzednią wypowiedź? Wnosi tyle, że pomimo skorzystania z instalatora również mam białą stronę. Właśnie ściągnąłem i zainstalowałem wersję 5.2.3 (@strife -> z instalatora) i nadal to samo :| nawet jeśli w pliku test.php mam statyczny tekst htmlowy "lalala" to kompletnie nic się nie wyświetla. Biała strona :| Jakieś pomysły? Ten post edytował phpion.com 4.06.2007, 10:01:02 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 16:23 |