![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 235 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam Otóż chciałbym sie dowiedzieć jakie macie zdanie na ruby [Ruby on Rails] czy on wyprze php ?,zauważyłem ze w naszym kraju przyswoił sie bardzo szybko coraz wiecej osób w nim pisze ,mysle ze to godny nastepca php:], [nic do php nie mam ale te oop w php to koszmar wcisniete na siłe :] Ja porgramuej w javie i php ale sie zastanawiam czy ruby niebedzie lepszym wyborem .
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 188 Pomógł: 0 Dołączył: 23.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok, może mnie poniosło. Ale nie lubię jak ludzie piszą głupoty, nie mają kompletnie pojęcia o tym (vide słowa mike'a i inne).
Cytat Na końcu moja drobna prośba proszę, zmień ton i przestań być agresywny. Wyśmiewanie a później wycinasz fragmenty postów i chwytasz za słówka. To nie jest recepta na zdrową dyskusję. Trochę zboczyłem z tematu, fakt. Ale co do samego tematu (nie ja zakładałem topic) to powiem tak: Ruby nie wyprze php, bo php jest dla mas, a na Rubiego (czy też Pythona) przechodzą (raczej) ludzie, którzy osiągnęli pewien poziom i poczuli, że php to jednak nie to. Co oczywiście nie oznacza, że nie ma ludzi na poziomie programujących w php, ale procentowo jest ich zdecydowanie mniej niż w innych społeczniościach. Co do tych nieszczęsnych much, co za pożywienie mają g**: skoro im smakuje to niech sobie jedzą :-). Tyle ode mnie. Ja bardzo chętnie podyskutuję na temat samego Rubiego, gdyby ktoś chciał się coś dowiedzieć więcej to zapraszam na priva lub też mojego bloga. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 19:43 |