![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 23 Pomógł: 0 Dołączył: 8.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Bardzo proszę o odpowiedź bo nie wiem co sie dzieje. W jednym pliku mam taki link: natomiast w pliku cms_wybor_dzialu.php mam coś takiego:
Problem jest w tym że kiedy zaczyna mi sie wykonywać ta część kodu to na początku wypisuje mi zmienną $a (wypisze w naszym przypadku 1) ale gdy już zaczyna mi sie wykonywać ostatni switch to pisze że zmiennej $a nie ma! zaś tam gdzie wcześniej wypisywało mi $a to wypluwa mi tekst: "Undefined index: a in d:\php\projekt\admin2\cms_wybor_dzialu.php on line 5" Bardzo proszę o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbuj tak:
Wydaje mi się że wszystkie $a dobrze powstawiałem:) aha umieściłem ci też na początku session start bo nie widziałem tego u ciebie a pracujesz też z sesjami:) oraz ob_start(); bo wysyłasz hedery po tekście:) powiedz czy działa a jak nie to jakie błędy i gdzie:) będzie m kombinować dalej:) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 14:16 |