![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 7 Dołączył: 12.10.2006 Skąd: Newcastle Upon Tyne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Chce zrobic sortowanie aby wybieralo mi z tabeli jakiejs przedmioty ktorych ID wystepuje najczesciej moze ktos mi podpowiedziec zapytanie do czegos takiego: Chce zrobic takie Best Sellers SELECT FROM zamowienia WHERE ..... Dzieki za odp.. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 269 Pomógł: 7 Dołączył: 12.10.2006 Skąd: Newcastle Upon Tyne Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam naprawde dziwna sytuacje bo jak zainkluduje kod z innego pliku do index to nie dziala jak wkleje to tez nie ale jak zrobie przez infrema to dziala za to na operze dziala zawsze jak dokleje kod do innego pliku gdzie juz mam 2 inne zapytania co dzialaja to ten ostatni tez nie dziala i co jest do h.... siedze 4h nad tym
Doszedlem ze nie moge 2x zaincludowac require "db.inc.php"; bo sie wysypuje to w tym byl problem a nie moge dodac tego w index bo nie wszystko dziala moze wie ktos jak to obejsc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 04:01 |