![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 335 Pomógł: 34 Dołączył: 9.11.2005 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Witam,
zrobiłem edycję ogłoszenia po zalogowaniu (to jest ten skrypt logowania: )Temat: phpmysql Logowanie i sesje jak wziasc id) i mam taki problem, że jak klikne na "Popraw" to mi się wylogowuje, a nie poprawia.
Z góry dziękuję za pomoc (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/smile.gif) Ten post edytował in5ane 22.05.2007, 16:57:38 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Użytkowniku: Amorph
Przepraszam że chciałem pomóc, również przepraszam że dodałem informacje iż nie jestem tego pewien, a nawet przepraszam za to że potem edytowałem posta żeby się poprawić, i dodać drugą bardziej prawdopodobną przyczynę usterki. Ale ja coś próbowałem, a ty napisałeś tylko po to aby mnie skrytykować, no cóż, ale i tak dziękuje ci że odświeżyłeś moją wiedzę o operatorach. A na dole, moja propozycja rozwiązania problemu. Raz jeszcze przepraszam jeśli i tym razem znajdziesz jakiś oczywisty błąd.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.09.2025 - 06:48 |