Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Programista PHP + Flash - Kraków, Zatrudnimy
Ganymede

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Firma Ganymede Technologies, lider na rynku gier online poszukuje pracowników do pracy (pełen etat) w naszym biurze na stanowisku:

PROGRAMISTA PHP + FLASH

Do zakresu obowiązków osoby pracującej na tym stanowisku należeć będzie realizacja aplikacji internetowych/intranetowych współpracujących z relacyjnymi bazami danych.

Wymagania:
- bardzo dobra znajomość języka PHP;
- bardzo dobra znajomość programu Macromedia Flash,
- bardzo dobra znajomość relacyjnych baz danych SQL;
- znajomość HTML/XHTML;
- znajomość zagadnień programowania obiektowego;
- znajomość j.angielskiego na poziomie umożliwiającym skuteczne korzystanie z dokumentacji technicznej;
- znajomość JavaScript, CSS.

Aplikacje (CV + LM + Portfolio) prosimy nadsyłać na adres: praca@ganymede.eu

Odpowiemy wyłącznie na interesujące nas oferty. Oferty bez CV i Portfolio nie są brane pod uwagę.
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
frickle

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Amen bracie.

Ostatnio jak poszedłem na rozmowę w sprawie pracy na etacie PROGRAMISTA okazało się że w zakres pracy programisty wchodzi administrowanie siecią i serwis komputerów u klientów firmy, a nie obrazili by się gdybym jeszcze umiał drukarki naprawiać bo to kłopot. Na pytanie o zarobki usłyszałem taką kwotę że o mało nie przypłaciłem tego życiem, bo bym się prawie udusił ze śmiechu. Nadmienię że pokrywała koszty codziennego dojazdu do rzeczonej firmy plus jakieś drugie śniadanie i może by mi na lizaka na koniec miesiąca zostało.

Od tej pory, jeśli nie uzyskam informacji na temat przewidywanego wynagrodzenia, nie palę benzyny na bezowocne spotkania.
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Closed TopicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 14.10.2025 - 21:09