![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam problem tego typu iż : - potrzebuje sprawdzić jak na wyświetlenie danego znacznika np. <p>Test</p> w przeglądarce wpływa wstawienie wewnątrz tagu dowolnego znaku z tabeli ASCII (od 0-127) Problemu nie stanowi wstawienie , natomiast stwierdzenie czy np. źródło : <_p>Test</p> spowoduje wyświetlenie w przeglądarce : Test czy też : <_p>Test Nie mam pojęcia jak można zautomatyzować to w php. Chodzi mi głównie o wyznaczenie różnicy ilościowej znaków, które są "puszczane" przez przeglądarkę oraz znaków, których wstawienie powoduje błędne wyświetlenie. Jakby ktoś mógł mnie chociaż naprowadzić na rozwiązanie, byłbym wdzięczny. Zależy mi żeby to było zrobione w php. Pozdrawiam -------------------- Nowoczesne projektowanie wnętrz, meble kuchenne - projekty i wykonanie.
Moda: makijaż ślubny,stylistka |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 10 Pomógł: 0 Dołączył: 21.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Teoretycznie to "wydaje się" być może jest prawdą, z tego co patrzyłem ręcznie.
Ale i tak najlepiej by było sprawdzić coś takiego poprzez jakiś skrypt, ale niestety póki co nie wiem w jaki sposób ... znaczników jest bodajże kilkadziesiąt i sprawdzanie ich po kolei raczej nie wchodzi w grę A jeżeli chodzi o wynik tej analizy to nie mogę się pokusić o żadne uogólnienie itp. -------------------- Nowoczesne projektowanie wnętrz, meble kuchenne - projekty i wykonanie.
Moda: makijaż ślubny,stylistka |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 07:18 |