![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam problem ponieważ gdy klikam na jakiegoś zawodnika to usuwa mi z najniższym id, wiem że coś musiałem namieszać z przekazywaniem jakie id ma być skasowane, lecz nie mogę dojśc co jest nie tak, prosiłbym o pomoc:
index.php
i plik delete.php
Czy ktoś może wie co ja tu namieszałem ![]() I jeszcze jedno, jak zapamiętać to moje hasło żeby po kliknięciu na końcu na "Lista" przeniosło mnie do stronki index.php (bo w chwili obecnej tylko wrzuca że nie mam dostępu (czyli nie pamięta nazwy użytkownika i hasła) PS: dodam jeszcze że moja tabela z zawodnikami nazywa się "zawodnicy" i kolumna pierwsza "id" primary key wydaje mi się że błąd był tu:
troche zmieniłem ale dalej nie działa poprawnie :/ teraz mam coś takiego:
wyskakuje błąd: Niepoprawne zapytanie: Nieznana kolumna 'zawodnicy' w where clause czyli zapytanie niedobre - faktycznie bo nie mam kolumny zawodnicy tylko tabela nazywa się zawodnicy a kolumna jest id, ale jak to zmienić żeby podawało takie id jak ja klikam?? Ten post edytował Oscar_83 20.05.2007, 23:22:56 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 80 Pomógł: 0 Dołączył: 10.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dodałem bo wywalało mi błąd ale teraz usunąłem i działa, lecz ciągle pisze że nie mam dostępu wpisując prawidłowe hasło, zmienie jeszcze ten drugi nawias który dodałem, może też niepotrzebnie.
Gdy usunąłem te drugie nawiasy to już była lipa - błędy - oki będę kombinował. Wydaje mi się że ta linijka:
nie powinna być w { } tyle że samo zlikwidowanie {} nie pomoże trzeba by było to jakoś przekształcić. Ten post edytował Oscar_83 21.05.2007, 22:22:05 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:42 |