![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No mam juz dosc tych problemow. Normalnie jakas klatwa. Moze mi ktos powiedziec co zle jest w tym pliku??:
Kod <? session_start(); if(isset($_POST['hash']));{ if($_POST['hash'] == haker);{ $_SESSION['admin'] = 'ok'; } } if(isset($_SESSION['admin']));{ if($_SESSION['admin'] == ok);{ echo "Logowanie zakonczylo sie sukcesem"} } } ?> Wyswietla mi: Parse error: syntax error, unexpected '}', expecting ',' or ';' in jakistam adres Zastosowalem tam sesje(nie wiem czy dobrze) Tylko ze wzgledu na to, ze myslalem ze tak bedzie latwiej zrobic skrypt wylogowania sie. W zwiazku z tym mam nastepujace pytania: -->Co zlego jest w tym kodzie?? -->Jak zrobic skrypt wylogowania sie z zastosowaniem sesji -->oraz, czy da rade zrobic wylogowywanie sie bez uzycia sesji oraz JAK?? Czekam na odpowiedzi.Pozdro dla wszystkich. Ten post edytował Eron 21.05.2007, 17:45:08 -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 54 Pomógł: 0 Dołączył: 19.05.2007 Skąd: Lębork Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Extra dziala!!!
![]() Ale mam jeszcze dwa pytania ktore wymienilem w pierwszym poscie oraz moje drugie "ALE" brzmi: Na stronie co prawda wyswietla mi sie "Logowanie zostalo zakonczone sukcesem" ale powyzej tego tekstu mam jeszcze cos takiego Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cookie - headers already sent by (output started at /virtual/c/w/cwelgra.ugu.pl/pliki txt/loguj2.php:1) in /virtual/c/w/cwelgra.ugu.pl/pliki txt/loguj2.php on line 2 Warning: session_start() [function.session-start]: Cannot send session cache limiter - headers already sent (output started at /virtual/c/w/cwelgra.ugu.pl/pliki txt/loguj2.php:1) in /virtual/c/w/cwelgra.ugu.pl/pliki txt/loguj2.php on line 2 Jak sie tego pozbyc?? Czekam na odpowiedzi. Ten post edytował Eron 21.05.2007, 18:41:46 -------------------- Jestem początkujący. Nie uważam się za mistrza. Pamiętaj! Wyrażam tylko swoją opinię |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.07.2025 - 10:02 |