![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 266 Pomógł: 0 Dołączył: 4.01.2007 Skąd: Szczecin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam,
bawię się obiektowym PHP, nasuwa mi się myśl, jak np. z pliku function_sql.class.php,gdzie jest klasa class Sql, w której znajduje sie funkcja:
połączyć ją z classą Rejestracja gdzie znajduje się w pliku rejestracja.class.php próbowałem tak:
ale niestety nie działa... Prosiłbym o cenne uwagi. Pozdrawiam Ten post edytował SN@JPER^ 19.05.2007, 13:22:55 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ale niestety nie działa... Hmm, myślę że fair będzie jeśli uwagi będą tak samo cenne jak pytanie.Prosiłbym o cenne uwagi. <ironia>Otóż: pewnie na balkonie łazi mucha. Pogoń ją to zacznie działać.</ironia> Jeśli piszesz że coś nie działa to powiedz co to dla Ciebie oznacza. Nie wyświetla się coś, wyświetla ale nie to czego chcesz. Jaki masz poziom raportowania błędów? Czy wyświetlają się jakieś błędy? Jeśli tak to jakie? Jeśli nie to też napisz, że nie. Polecam: Jak mądrze zadawać pytania A teraz podpowiedź: Brak Ci totalnych podstaw, stringi daje się w apostrofach albo cudzysłowach. Łańcuchy znaków (string) P.S. Proszę poprawić tytuł wątku na spełniający zasady formułowania tytułów wątków opisanych w Regulaminie. Inaczej wątek zostanie zamknięty. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 00:22 |