![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 581 Pomógł: 0 Dołączył: 21.07.2003 Skąd: Jasło Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest to fragment topicu z PRO, mówiącego o tym, jak konstruować jądro. (DeyV)
________________________________________________________ ziomki popatrzcie jeżeli obsługa formularzy opiera sie na zmiennych i itp to można sobie wyobrazić chcecie żeby szablony oblugiwane były przez php to mam polega na łaczeniu skryptów.skrypt php łaczy ze soba strone htm. Webcity.plhttp://webcity.pl/artykuly.php/t/5 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 548 Pomógł: 2 Dołączył: 19.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam ....
Cytat ziomki popatrzcie jeżeli obsługa formularzy opiera sie na zmiennych i itp to można sobie wyobrazić chcecie żeby szablony oblugiwane były przez php to mam polega na łaczeniu skryptów.skrypt php łaczy ze soba strone htm.
8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O respekt ... patrzymy wlasnie na ewolucje jezyka polskiego ... wszyscy ludzie za 10-20 lat beda mieli mozgi przezarte przez hip-hop i polskie mtv i beda tak mowic ... tak bedzie Cytat ziomki
a najlepszy jest temat postu: Cytat dlaczego warto pisać po polsku
8) 8) 8) 8) wiem jestem okrutny ... ale tak juz mam .... a co do szyfrowania to to jest czysty free style ... widac ze chlopak uczyl sie u najlepszych ... wogole nie mozna go zrozumiec .... 8) cya |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 00:13 |