![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 11.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Mam małe problemy z bazą którą piszę na zaliczenie. Jest strona stora wyświetla mi dane z tabeli do edycji i wszystko sie poprawnie pokazuje poza polem rozwijanym, polem gdzie powinna sie wyświetlić wartość pobrana z tabeli. Pole to wyświetla sie prawidłowo dopiero po odświerzeniu strony. Próbowałem to zrobić poleceniem 'header ("Refresh: 0;");' ale to odświerza mi stronę w nieskończoność . Potrzebuje jakieś polecenie które jednokrotnie odświerzy mi stronę po jej załadowaniu. Wielkie dzięki. Ten post edytował Cosey 11.05.2007, 14:14:37 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 561 Pomógł: 75 Dołączył: 19.08.2004 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast kombinować z odświeżaniem strony popraw błąd, żeby strona od razu pobrała właściwą wartość. Zachowanie, że strona działa dopiero po odświeżeniu nie jest właściwe.
Wklej fragment kodu odpowiedzialny za listę rozwijaną. Zobaczymy, co jest grane. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 15.10.2025 - 01:05 |