![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam przykładową stronę xyz.pl i chcę jej określony fragment wczytać do zmiennej. Nie znam numeru linii, wiem jednak, że tekst, który chcę wczytać znajduje się pomiędzy znanymi mi stringami. Jak to zrobić?
Ten post edytował tomaszq 8.05.2007, 15:24:22 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 24 Pomógł: 0 Dołączył: 14.09.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze jakis prosty przykladzik?
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
moze jakis prosty przykladzik? ![]() Wpisz sobie w wyszukiwarce "file_get_contents preg_match_all", albo zobacz przykłady w manualu! Tak trudno jest poszukać? Nie będziemy Ci specjalnie pisać przykładów, jak takie tematy pojawiają się średnio 2 razy dziennie na forum. file_get_contents" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual, preg_match_all" title="Zobacz w manualu PHP" target="_manual Pozdrawiam. -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 17:11 |