![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 642 Pomógł: 2 Dołączył: 9.03.2006 Ostrzeżenie: (30%) ![]() ![]() |
Otwieram nowa strone z skryptami, programami oraz kursami. Serwis ma duzo mozliwosci np. w panelu uzytkownika mozesz monitorowac programy ktore dodales ( klikniecia, sciagniecia) mozesz rowniez pobrac skrypt oceniania na twoja strone zamieszczonego przez ciebie programu. Musze jeszcze kilka drobnych rzeczy poprawic, ale zapraszam do oceniania.
btw. narazie dodalem 1 program w programy > antywirusowe aby mozna bylo zobaczyc jak sie wszystko wyswietla. konto testowe : test/test strona : http://www.xch.pl/Skrypty/index.php |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Drogi Kretonie, zapis HTML <td> </td> jest chyba jak najbardziej poprawny, dodatkowo samo używanie tabelek nie jest przestępstwem, a wręcz przeciwnie czasem ułatwia pracę. Błedy na tej stronie są raczej inne, typu: Dokładnie chodziło mi o to, że tabelki są zupełnie do innego celu. Chodzi o tą siekę. Masę zagnieżdżonych tabel. Kiedyś ktoś zrobił lay na tabelach, i było to dosyć ładnie zakodowane. Ja nie czepiam się do zapisu <td></td> tylko do takiego jak zacytowałeś ( 2 listing ). Ale używanie to odstępów jest chyba nie dopuszczalne. Tutaj kłania się CSS. Co do słów kluczowych. Strona do linku ma słowa kluczowe oraz streszczenie. Więc nie wiem, gdzieś w tematach tak jest czy jak ? Ten post edytował Kreton 7.05.2007, 17:20:13 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 10:04 |