![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Witam.
Szukam materiałów na temat wydajności PHP oraz zużycia pamięci. Szukałem na googlach i sporo tego znalazłem, jednak wolę polegać na osobach, które się na tym znają. Interesują mnie takie zagadnienia jak różnice w wydajności tworzenia tablic i obiektów, dopuszczalny rozmiar obiektów / tablic, ilość zagnieżdżeń (podtablic / podobiektów), zużycie pamięci do przechowywania danych w postaci string / integer, itd, różnice w przechowywaniu danych w postaci plików XML lub w bazie danych oraz podobne do powyższych tematy. Mam wyrobione zdanie na temat wydajności, jednak chciałbym je skonfrontować z ludźmi, którzy w tym siedzą. Z góry dziękuję za pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 2 921 Pomógł: 269 Dołączył: 11.08.2005 Skąd: 127.0.0.1 ![]() |
Widzę, że się nie zrozumieliśmy:
Cytat Szukam materiałów na temat wydajności PHP oraz zużycia pamięci Wiem jak testować wydajność skryptów PHP oraz jak je debugować. Szukam materiałów na ten temat, ponieważ Cytat Mam wyrobione zdanie na temat wydajności, jednak chciałbym je skonfrontować z ludźmi, którzy w tym siedzą.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 23:39 |