![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 23.03.2007 Skąd: United Kingdom Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Mam taki problem, zrobiłem ksiegę gości na zasadzie że wszystkie wpisy zapisywane są do jednego pliku poczym zawartość tego pliku jest wyświetlana..
chciałbymby dodać możliwość poprawiania już zapisanej notatki i żeby było to mozliwe tylko przez autora tej notatki, to drugie jest mniej wazne.. ? pomysły mi się mieszają proszę o pomoc ? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/ohmy.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 71 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
potwierdzę słowa przedmówców: Najlepiej na bazach danych.
[+] łatwość wykonania [+] prosta możliwość rozwoju [+] duża efektywność. No ale jeśli już naprawdę nie możesz tego wykonać na bazach, to zostaje to wykonać według wskazań pana: Darti Do tego celu używa się wyrażeń regularnych . To co powiedział: kamil9091 Chy no można i tak, ale poco robić sobie burdel na serwie, i twożyć 150 plików?? Poza tym jest to bardzo nie efektywne, za każdym razem otwierać nowy plik, no i trzeba dodatkowo poinformować skrypt który plik ma otworzyć i w jakiej kolejności, bo przecież nie każdy komentarz jest do tego samego. Ten post edytował www0_0 5.05.2007, 21:20:00 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 3.10.2025 - 04:08 |