![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiedziałem z jakim dziale mam zamieścić sprawę związaną z SSI więc zamieściłem tutaj.
Chodzi mi o to żeby strone np. r1.shtml otwierało w index.shtml?r1 Tu gdzie dałeś mi link niema takiego czegoś. Zna ktoś może skrypt albo komende o która ja prosze? ______ php >> Hydepark Seth |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 39 Pomógł: 0 Dołączył: 26.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sorka, wytłumaczyłem strasznie nie zrozumiale.
Posiadam pełną strone w SSI (to znaczy logo, menu, stopka na dole itd...). W menu strony tej (index.shtml) mam opcje powiedźmy: Strona 1 (odsyłacz do index.shtml?1), Strona 2 (odsyłacz do index.shtml?2) itd... Klikając na link "Strona 1" otwiera mi sie na środku strony zawartość pliku 1.shtml. Menu, logo, stopka jest taka sama. I ja chce żeby na stronie głównej (index.shtml) też była zawartość. Np.: "Cześć! To jest strona główna!!!". W php jest następująco: [php:1:b9852d91c3]<?php jakiś...tam...kod... else { include("zawartosc_tekstu_strony_glownej.txt"); } ?>[/php:1:b9852d91c3] A jak to jest w SSI? Tzn. jak przerobić ten kod co mi podałeś? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 21:01 |