Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Oświadczenie, w trosce o demokracje w Polsce
empathon

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Zapewne wielu z Was słyszało dziś w wiadomościach o petycji wyrażającej zaniepokojenie o stan demokracji w Polsce. Treść jej dostępna jest pod adresem http://www.rrd.org.pl/content/view/43/30/.
Podpisać ja można wysyłając maila z imieniem i nazwiskiem na adres podany poniżej jej treści.
Nie wiąże się to z żadnymi deklaracjami politycznymi czy partyjnymi więc jeśli zgadzacie się z jej treścią proszę Was o wsparcie tej jak mi się zdaje słusznej inicjatywy. I robię to od siebie nie w czyimś imieniu.

( By topic nie został uznany za reklamę i dla pewności iż zgodny jest on z zasadami forum spytałem o to członka zarządu (Sabistika) który nie widział w tym nic złego - to na wypadek nadgorliwej moderacji (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) )

Ten post edytował empathon 2.05.2007, 20:41:36
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
empathon

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Wyjaśnijmy sobie jedno albo rozmawiamy poważnie albo nie rozmawiamy wcale.

[quote name='TomASS']
[quote name='empathon']Jeśli chcesz wiedzieć to pierwsze oświadczenie jakie w życiu podpisuje [/quote]
Nie chce tongue.gif
[/quote]
Nie ma to jak wysoki poziom argumentacji zwłaszcza, że wypowiedz odnosi się do tego co napisałeś Ty i jest częścią trochę bardziej złożonego zdania. Potrafisz tylko przyswoić sens logiczny max 10 słów?

[quote name='TomASS']
[quote name='empathon']Ja nie wyrażałem na to zgody i mam demokratyczne prawo wyrazić to i teraz.[/quote]
W demokratyczny sposób poprzeć Ruch Obrony Demokracji przed zagrożeniami ze strony Rządu smilingsmiley.gif
[/quote]
Hmm a spójrz teraz "Poprzeć inicjatywę której cześć sygnatariuszy zamierza planuje utworzyć ROD ( który jako taki jeszcze nie istnieje ) a której celem jest wyrażenie obawy o kierunek idących zmian.", bardziej zgodne z prawdą, co? ...I czasopisma...

[quote name='TomASS'][quote name='empathon']Czemu utożsamiasz mnie z założycielami tego ruchu?[/quote]
Przecież dwa razy zaznaczyłem (na początku i na końcu), że to nie jest personalnie do nikogo!
Pisałem "w powietrze"[/quote]
[quote name='TomASS'][quote name='empathon'] No przeprasza ale albo odnosisz się do konkretnej osoby ( w tym wypadku do mnie ) albo pisz do nich maila z pytaniem.[/quote]
To tak samo po co dawałeś to na forum skoro jest na stronie... skoro dałeś linka to wyraziłem na ten temat opinię.[/quote]
Kierujesz słowa w próżnie? No proszę Cie...
Jeśli chcesz dowiedzieć się czemu założyłem topić odsyłam do pierwszego posta.

[quote name='TomASS'][quote name='empathon']Czemu ludzie młodzi emigrują ?[/quote]
Jak chcą to niech jadą smilingsmiley.gif Więcej pracy zostaje dla tych co zostaną smilingsmiley.gif[/quote]
A Polska stanie się społeczeństwem starych ludzi. Młodzi, wykształceni wyjadą. Ksiądz w kościele powie ludziom ufającym bezwiednie w słuszność jego osądów kto jest dobry a siła owczego pędu zrobi już resztę.
Tak uważam, że kościół zbytnio się miesza w życie polityczne ( tylko proszę bez dyskusji o naturze religijnej i pytań o wyznanie ... ) a polakom brak jaj by zrobić jak Irlandczycy i zaprotestować przeciw temu.

[quote name='TomASS']
Możesz mi napisać w 2 zdaniach (nie więcej niż 15 słów) co podpisałeś?
[/quote]
Wspominałem o tym już wiele razy. Przeczytaj uważnie, ze zrozumieniem co piszę i co jest napisane w oświadczeniu. Stop. Nie to co chcesz tam widzieć tylko co jest tam napisane. Całe jako spójna wypowiedz wzbogacona o deklaracje pewnych idei ( gdzie tam jest napisane, że one też są zagrożone ? ) nie jako wyrywkowe zdania.
Swoją droga pisząc o trybunale, o tym, że nie widzisz żadnych niebezpiecznych tendencji odnoszę wrażenie, że albo nie interesujesz się co dzieje się wokół albo robisz to z zasady. Masz prawo, tak samo jak ludzie maja prawo nie glosować i nie wypowiadać się - a mogą wtedy narzekać ?

Topic nie został założony w celu by kogokolwiek przekonać. Ma za zadanie przypomnieć, że jest możliwość wypowiedzenia się w tej sprawie.

Ps.
[quote][quote]Nie będę się odnosił do wszystkich Twoich quote'ow[/quote]
Tak dba o Polskę, a "quoteami" wali.[/quote]
OMG, WTF?(IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/exclamation.gif) !11!eleven u hurt my f33lings
Będę złośliwy - kompilujesz sobie pehape wpierw przepuszczone przez translator?
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 14.10.2025 - 09:48