Witaj Gościu! ( Zaloguj | Rejestruj )

Forum PHP.pl

> Oświadczenie, w trosce o demokracje w Polsce
empathon

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

Zapewne wielu z Was słyszało dziś w wiadomościach o petycji wyrażającej zaniepokojenie o stan demokracji w Polsce. Treść jej dostępna jest pod adresem http://www.rrd.org.pl/content/view/43/30/.
Podpisać ja można wysyłając maila z imieniem i nazwiskiem na adres podany poniżej jej treści.
Nie wiąże się to z żadnymi deklaracjami politycznymi czy partyjnymi więc jeśli zgadzacie się z jej treścią proszę Was o wsparcie tej jak mi się zdaje słusznej inicjatywy. I robię to od siebie nie w czyimś imieniu.

( By topic nie został uznany za reklamę i dla pewności iż zgodny jest on z zasadami forum spytałem o to członka zarządu (Sabistika) który nie widział w tym nic złego - to na wypadek nadgorliwej moderacji (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) )

Ten post edytował empathon 2.05.2007, 20:41:36
Go to the top of the page
+Quote Post

Start new topic
Odpowiedzi
empathon

Grupa: Zarejestrowani

Ostrzeżenie: (0%)
-----

@Null & acztery: A po co ? A czemu ? A co to do ?! Nie da się ! (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/dry.gif)

@TomASS: Zgadzam się z Tobą ~TomASS w 100% demokracja daje dała im prawo rządzić! Dostali szansę od społeczeństwa ( zaraz, zaraz czy tu przypadkiem część nie podąża za słusznym głosem niesionym na falach radio ? ) i maja prawo ją konstytucyjnie wykorzystać. Puki społeczeństwo wyraża na to zgodę. Ja nie wyrażałem na to zgody i mam demokratyczne prawo wyrazić to i teraz.
Cytat
jeśli zgadzacie się z jej treścią

Jeśli chcesz wiedzieć to pierwsze oświadczenie jakie w życiu podpisuje a porównanie jej do petycji o zakaz używania monotlenek diwodoru jest takim samym lorem ipsum z Twojej strony jak to co zacytowałeś.
Czemu utożsamiasz mnie z założycielami tego ruchu? Dla twojej informacji nie mam z nimi nic wspólnego prócz podpisu pod tym oświadczeniem. A także nie zamierzam bo mam własne poglądy i nie widzi mi się zamknięci ich w nazwie jakieś partii czy ugrupowania. No przeprasza ale albo odnosisz się do konkretnej osoby ( w tym wypadku do mnie ) albo pisz do nich maila z pytaniem.
Cieszę się, że wyedytowałeś posta i poświęciłeś chwile na przeczytanie o czym mowa bo z pierwszej wersji można było wnioskować tylko o Twojej radosnej ignorancji.
Nie będę się odnosił do wszystkich Twoich quote'ow, tylko do tych mających jakiekolwiek sens i nie wyjętych z kontekstu. Wybacz.
Odnośnie trybunału konstytucyjnego - czyżbyś nie słyszał o ostatnich wypowiedziach premiera dotyczących tego organu stojącego na drodze do budowy IV RP ?
Czy nie uważasz za niedemokratyczne odrzucanie wypracowanych przez lata ( za lol III RP ) kompromisów na które zresztą zgodę wyraziło społeczeństwo decyzja jednej partii ( no oczywiście i ludzi na nich glosujących - co robiąc podpisali się pod tym )?
Znasz określenie "metody małych kroczków?"
Czemu mam jeszcze ręce i nogi ? Bo jeszcze się na to nie odważa.
Czemu ludzie młodzi emigrują ? Przez postawy takie jak w topicu dotyczącym euro. Przez to, że nikogo nic nie obchodzi bo to nie jego interes. Dokładnie jak napisałeś odnośnie tego kto kogo ma w d.
Resztę sobie daruję bo traktuję sprawę poważnie i nie zamierzam odpowiadać na te średnio udane ironie i sarkazmy.
Zresztą edytując swojego posta oszczędziłeś mi sporo pisania.

Również pozdrawiam.

Ten post edytował empathon 3.05.2007, 00:26:12
Go to the top of the page
+Quote Post

Posty w temacie

Reply to this topicStart new topic
2 Użytkowników czyta ten temat (2 Gości i 0 Anonimowych użytkowników)
0 Zarejestrowanych:

RSS Aktualny czas: 14.10.2025 - 03:10