![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Turystyka Bez Barier
Proszę o ocenę mojego projektu. Dodam że warto na nią spojrzeć w dzień i w nocy, gdyż o 21'szej (a potem o 9'tej) następuje pewna zmiana w wyglądzie strony. Za wszelkie uwagi i propozycję będę ogromnie wdzięczny |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 23.08.2005 Skąd: Gdynia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1) "layout bardzo mizerny"
oki, nie powala, ale zauważ do kogo jest skierowana ta strona, przede wszystkim do osób starszych, niepełnosprawnych itd. Layout nie ma powalać tysiącem animacji, myzyczkami itd 2) ramki nie przypominam sobie żebym stosował ramki w trakcie budowy tej strony, a to że pojawają się wynika tylko z takiego sposobu przekierowania z domeny na tą strone (i to nie mój wymysł tylko usługodawcy). Jeśli masz lepszy pomysł, poradź. 3 i 4) treść i kontakt no cóż, a po co się wchodzi np na onet, skoro możesz sobie kupić gazetę. Po drugie miałem zrobić coś zgodnie z wytycznymi z tego stowarzyszenia, a za treść to ja już w zupełności nie odpowiadam. Co do kontaktu... Dzięki za radę. Jak ktoś będzie chciał napisać coś to będzie po stopkach szukał zamiast wejść na zakładkę która służy do kontaktu... No i najważniejsza sprawa. Cały czas pracuję nad tą stroną więc jeszcze się tu może pozmieniać a prosiłem raczej o uwagi merytoryczne na temat prawidłowości wykonania strony... (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/worriedsmiley.gif) ale za wypowiedź i fatygę dziękuję |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 10.10.2025 - 05:42 |