![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Posiadam taki kod
Efekt jes następujący: "; echo "jestes zalogowany"; echo ""; } Co zrobić aby efekt był taki: jestes zalogowany Ten post edytował wiciu010 29.04.2007, 19:35:35 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 29.04.2007 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taki kod i sprawdzam źródło strony w przeglądarce i część kodu traktuje jako komentarz. Pogrubiona część jest tak traktowana. Dlaczego?
Kod [b]<?php function admin_log() { echo "<p>[/b]"; /////////////// do tego miejsca jako komentarz echo "<form name="logowanie" action="admin.php" method="post">"; echo "Login: <input type="text" name="login"><br>"; echo "Hasło: <input type="password" name="haslo"><br>"; echo "<input type="hidden" name="strona" value="sprawdz">"; echo "<input type="submit" value="Zaloguj">"; echo "</p>"; } ?> Wrzuciłem stronę również na serwer za.pl Tam wg oferty jest obsługa php. Jednak nie wyświetla mi przygotowanych przeze mnie stron a jak daje pokaż źródło to kod php jest pominięty i w źródle nawet go nie ma Ten post edytował wiciu010 30.04.2007, 14:05:56 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wrzuciłem stronę również na serwer za.pl Tam wg oferty jest obsługa php. Jednak nie wyświetla mi przygotowanych przeze mnie stron a jak daje pokaż źródło to kod php jest pominięty i w źródle nawet go nie ma To jest normalne, że źródle strony niczego nie będzie, ponieważ kod jest wykonywany po stronie serwera i wszystko co jest objęte w tagach nie będzie wyświetlone, o ile nie będziemy tego chcieli. Przykładowo:
Proste. Jeśli chcesz, aby kod był wykonany to tą Twoją funkcję trzeba najpierw wywołać ( manual :: Funkcje ). Wszystko co miałem Ci do powiedziania już napisałem wyżej, zastosuj się do moich wzkazówek, a napewno rozwiążesz swój problem. Pozdrawiam. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 7.10.2025 - 13:56 |