![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 28.03.2006 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Yoł. Mam propozycję. Co myślicie o udostępnianiu swojej domeny na domeny/aliasy np. xx.php.pl ? Ale nie tak udostępniać od tak, tylko dla stron/projektów wybranych.
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 374 Pomógł: 3 Dołączył: 30.12.2006 Skąd: co skąd? Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
a ja mam całkiem inny pomysł, choć to się wam się nie spodoba ;] jestem tak samo przeciwny rozdawaniem domenek w php.pl - momentalnie "góra" zostanie zasypana podaniami o stworzenie idiotycznych domenek i powstaną setki stron, które będą swoją mizernością działac na szkodę php.pl. pomysł mam taki - stworzyć jedną domenkę, np. projects.php.pl i "udostępnić" ją do umieszczania własnych wypocin. wy dostajecie miejsce dla swoich projektów, a wortal nie traci "twarzy" - wy na reklamach nie zarobicie (a byście chcieli, bo to przecież o to chodzi), a portal dostaję kolejną ciekawą stronkę z pozytecznymi skryptami
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 12.10.2025 - 16:59 |