![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Pewnego dnia każdy mężczyzna stwierdza, że czas usamodzielnić się i przestać korzystać z konta rodziców. Tak stwierdziłem dzisiaj, znaczy właściwie wczoraj.
Poczytałem trochę i wyodrębniłem Inteligo i mBank. Co był chciał od banku? Jak dostane przelew to sms. Karta dość nie droga Nie znam się na bankach, nie interesuje mnie to. Macie konta w tych bankach ?Prosił bym o jakąś fajną charakterystykę, która pomoże mi wybrać. Dzięki z góry (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Wojtek. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat devnul a ja nie jestem przekonany, to że się logujesz na stronie Inteligo nie znaczy że masz to konto, jakoś mi ojciec przelewał wieczorami (czy właściwie o każdej porze co mu się zdarzyło) i miałem pieniądze od razu dostępne. Np. w poniedziałek wielkanocny miałem przelew i od razu dostępne, więc jednak się dowiedz czy masz konto Inteligo czy nakładkę na to co miałeś wcześniej, bo jak nie zmienił Ci się numer rachunku to masz nakładkę a nie Inteligo. Poczytaj też umowę, to Cię już nic nie zaskoczy, a wszystko co jest niezgodne z umową to dajesz do reklamacji, ale bym nie sądził aby robili takie rzeczy. Ja w umowie ma zaznaczone, że przelewy z mojego konta na inne są robione tylko w godzinach pracy oddziałów, więc nie narzekam bo przecież wiem co podpisywałem. A konto Inteligo ma realizowane przelewy od razu. Powtórze jeszcze raz: WIEM JAKIE MAM KONTO I JEST TO INTELIGO!! I wybacz ale naprawde robisz się irytujący wciskając mi na siłę że wiesz to lepiej ode mnie. Napisałem poprostu to co zaobserwowałem. Cytat więc jednak się dowiedz czy masz konto Inteligo czy nakładkę na to co miałeś wcześniej, bo jak nie zmienił Ci się numer rachunku to masz nakładkę a nie Inteligo. akurat inteligo zakładałem stosunkowo niedawno - wcześniej kożystałem z usług innego banku także nic mi się nie mogło zmieniać (a już napewno nie numer konta).
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 6.10.2025 - 12:30 |