![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Moderatorzy Postów: 1 566 Pomógł: 37 Dołączył: 14.05.2003 Skąd: Kraków ![]() |
Pewnego dnia każdy mężczyzna stwierdza, że czas usamodzielnić się i przestać korzystać z konta rodziców. Tak stwierdziłem dzisiaj, znaczy właściwie wczoraj.
Poczytałem trochę i wyodrębniłem Inteligo i mBank. Co był chciał od banku? Jak dostane przelew to sms. Karta dość nie droga Nie znam się na bankach, nie interesuje mnie to. Macie konta w tych bankach ?Prosił bym o jakąś fajną charakterystykę, która pomoże mi wybrać. Dzięki z góry (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/winksmiley.jpg) Wojtek. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wiesz tak ja mam, ale ja nie mam 'pełnego' Inteligo tylko nakładkę, więc Ty też masz nakładkę Inteligo a nie konto Inteligo, a to różnica. Wiem jakie mam konto i nie jest to nakładka! Cytat Cytat a co do bankomatów to o ile sie nie myle to o 23 (albo 24) jest ban na wybieranie gotówki - chyba do 3- 4 rano Co? jak tak jest to by była jakaś głupota, czy Ty jesteś aby tego pewien? Bo coś mi mówi że coś tu śmierdzi. no skoro bankomat odmówił mi wypłacenia należności kilkukrotnie w późnych godzinach nocnych to przypadek być nie może (tym bardziej że próbowałem w różnych bankomatach tej samej nocy). Nie wiem jak się sprawa ma z dostepem do gotówki w tych porach za pomocą bankomatów innych banków. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 13.10.2025 - 13:16 |