![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 25.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!!
Od pewnego czasu chciałbym zrobić jakiś CMS. Wystarczy aby miał system newsów, artykuły, logowanie, panel admina. Czy ktoś zna stronkę gdzie mogę znaleźć jak zrobić coś takiego? Pomyślałem żeby połączyć istniejące już skrrypty ale w jaki sposób zrobić żeby w panelu admina można było wszystkie kontrolować?? Jak to połączyć?? I jakie komponenty proponujecie?? (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Tom:-): zanim cokolwiek napiszesz sprawdź pisownie w słowniku i zastanów się 10 razy - na forum nikt nie toleruje lenistwa. Niewiedza nie zwalnia z myślenia i samodzielnego szukania rozwiązań.
maryaan potraktował Cię w bardzo łagodny sposób odsyłając do google - to jest forum o tematyce stricte programistycznej co oznacza że dla programistów w różnym stopniu zaawansowania - a skorto chcesz programować (a wnosze to z tego że inaczej raczej by Cię tu nie było) to powinieneś znać podstawowe umiejętności programisty - myślenie i umiejętność samodzielnego dotarcia do informacji (wiedzy) zawsze wtedy kiedy jest to możliwe. Najazdy na kogokolwiek na forum za to że nie wskazał Ci grzecznie palcem co. gdzie i w której linijce czytać nie pomogą Ci zdobyć wiedzy. Pozdrawiam pomimo Twojego trolowania |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 284 Pomógł: 0 Dołączył: 25.03.2007 Skąd: Globalna wioska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@Tom:-): zanim cokolwiek napiszesz sprawdź pisownie w słowniku i zastanów się 10 razy - na forum nikt nie toleruje lenistwa. Niewiedza nie zwalnia z myślenia i samodzielnego szukania rozwiązań. Ja napisze tak: Jak mnie ktoś pyta to odpowiadam i mu daje rade jak i co zrobić a go nie odsyłam gdzieś tak. Czy ty myślisz że jestm na tyle pysty że nie zajżałem w pierwszej kolejności do google i wiki...? Ale nie zrozumiałem tego tak jak widzać więc zajżałem na forum i to nie jedno i tylko na tym dostłem taką "miła" odpowiedź. TO nie jest miłe. Wiele rzeczy wiem ale też wiem że dużo jest przedemną do poznania o czym się przekonałaem poznając nową rzecz którą jest cmsmaryaan potraktował Cię w bardzo łagodny sposób odsyłając do google - to jest forum o tematyce stricte programistycznej co oznacza że dla programistów w różnym stopniu zaawansowania - a skorto chcesz programować (a wnosze to z tego że inaczej raczej by Cię tu nie było) to powinieneś znać podstawowe umiejętności programisty - myślenie i umiejętność samodzielnego dotarcia do informacji (wiedzy) zawsze wtedy kiedy jest to możliwe. Najazdy na kogokolwiek na forum za to że nie wskazał Ci grzecznie palcem co. gdzie i w której linijce czytać nie pomogą Ci zdobyć wiedzy. Pozdrawiam pomimo Twojego trolowania Dowidzenia |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 5.10.2025 - 18:18 |