![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam, czy jest jakaś funkcja, która tworzy nowy plik TXT ?
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 470 Pomógł: 75 Dołączył: 21.09.2005 Skąd: że znowu Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast przeprosić to wyraże się jaśniej: głównym zadaniem touch nie jest tworzenie pliku, fakt można to zrobić (ale nie powinno się uczyć zaczynając od zawiłych rzeczy) - ale jest to raczej rozwiązanie na okrętke, ponowne wynajdywanie koła - niemniej jednak jeśli uraziłem Cię Cienki1980 to przepraszam - nie to było moim zamiarem
Ten post edytował devnul 8.04.2007, 17:16:35 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 590 Pomógł: 40 Dołączył: 11.01.2007 Skąd: Centrum Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zamiast przeprosić to wyraże się jaśniej: głównym zadaniem touch nie jest tworzenie pliku, fakt można to zrobić - ale jest to raczej rozwiązanie na okrętke, ponowne wynajdywanie koła - niemniej jednak jeślu uraziłem Cię Cienki1980 to przepraszam - nie to było moim zamiarem Spoko nikt mnie nie uraził ... mam sie na kogoś obrażać , że nie potrafi zajrzeć do podanego linku i przeczytać kilku zdań ze zrozumieniem (IMG:http://forum.php.pl/style_emoticons/default/questionmark.gif) Touch może nie jest funkcją przeznaczoną do tworzenia pliku, ale nie zmienia to faktu, że można tego dokonać za pomocą tej funkcji. Tak samo jak Ty w Twoim kodzie użyłeś fopen ... przecież to służy do odczytywania pliku a tworzy plik tylko, jeżeli ma do tego uprawnienia. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 02:37 |