![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 375 Pomógł: 20 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod uncaught exception: [Exception... "Component returned failure code: 0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE) [nsIDOMNSHTMLDocument.designMode]" nsresult: "0x80040111 (NS_ERROR_NOT_AVAILABLE)" location: "JS frame :: [address to JS file] :: Textarea :: line 60" data: no] Kod: Biblioteka (dołączana wcześniej): http://pastebin.4programmers.net/1760 FID - ID ramki <iframe> TID - ID pola tekstowego Błąd występuje po ostatnich zmianach w kodzie. Co powoduje problem? Ten post edytował WebCM 3.04.2007, 15:22:00 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 375 Pomógł: 20 Dołączył: 28.07.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na pewno istnieje właściwość designMode. Wcześniej mi to działało - tylko że wtedy do tworzenia ramki istniała funkcja Create(), a potem odwoływałem się do niej już poza biblioteką, po linijce tx_xu_txt=new Textarea [...] Czy po prostu zmienna tx_xu_txt nie jest jeszcze zarejestrowana podczas wykonywania się funkcji Textarea()?
Czytałem, że zamiast ramki (co jest niezgodne z xHTML Transitional lub Strict) można użyć <object> w celu dołączenia dokumentu. Czy podobnie jest z edytorem WYSIWYG? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 4.10.2025 - 03:50 |