![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2003 Skąd: Czchów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam mam taki problem,
robie ksiege gosci i chce zeby obok autora i wpiu byl jeszcze numerek IP autora danego wpisu. I nie moge dojsc jak obok danych z formularza przekazac jeszcze zmienna z adresem IP ;( |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 3.09.2003 Skąd: Czchów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzieki, ale mam ejszcze jeden problemik, w pliku guset.php ktory wypisuje wpisy nie wypisuje mi IP podaje kod pliku:
[php:1:fd8823bbc1]<?php <? $base="guest/data.php"; $table=file($base); $max=count($table); echo "<center><H1>Księga Gości</H1></center><br><br>"; echo "<p align=right><a href=guest/form.htm>dodaj wpis</a></p>"; for ($i=0; $i<$max; $i++) { $data=explode ("*|*", $table[$i]); echo "<b>Dodano:</b> $data[5]<br><b>Autor:</b> <a href=mailto:$data[1]>$data[0]<br></a><b>Gadu gadu:</b>$data[2] <br><b>Miejscowosc</b>$data[6]<br><b>IP: </b>$data[7]<b>Strona www: </b><a href=$data[3]>$data[3]</a><br><br><b>Wpis: </b>$data[4]<br><hr size=1>"; } echo "<p align=right><a href=guest/form.htm>dodaj wpis</a></p>"; ?> ?>[/php:1:fd8823bbc1] |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 2.10.2025 - 16:23 |